Toyota C-HR Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Hi, got a strange issue when connecting to MyToyota website from the multimedia application in the car. After connecting and choosing download information from mytoyota.eu website, I loose control over keyless entry and inner car lights are off. Can only start the car keeping the car-key on the start/stop button. Then changing some setting on MyToyota website and undo keyless entry selection and download to car media it will start working again after some filing. But inner lights don't work. Had this issue earlier but there seems to be no relation between MyToyota car settings and the settings from the car itself. Anyway not consistent. Anyone having this strange behaviour ?
Car's just few weeks old.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #2
Seems to be a bug in the systems Web download and multimedia application. Settings don't download well and corrupt the car's basic settings. Solution. Check your multimedia screen/ vehicle/ hit vehicle settings and there's three options/ car unlock/Entry lights/ Start/stop. Check the settings and set entry lights to 15 sec or so. Job done. Tip: NEVER use the options for download or upload settings to your Toyota website. This is really buggy programming by Toyota.
 

·
Registered
Joined
·
57 Posts
Technology is definitely one of the C-HR's biggest weaknesses, and I don't think its worth playing around with the vehicles settings until they can work out some of the software issues. Did you just reset everything back to factory then?
 
1 - 3 of 3 Posts
Top